lördag 27 mars 2010

Skulle vilja se Klackslaget istället...

Körslaget har dragit igång för jag vet inte vilken säsong i ordningen, men det är i alla fall några för många redan enligt mig. Programmet har dock inspirerat till något som skulle kunna bli ett kul inslag i samband med våra allsvenska fotbollsmatcher; Klackslaget. Lämpligen skulle detta slag mellan hemma- och bortaklacken ta plats i halvtidspausen, då väldigt få arenor som det är nu erbjuder något värt att kallas underhållning.

Redan idag finns det en hel del supportrar som tar det här med läktarsång på sjungande allvar, tex mina goda vänner på bilden nedan, båda utbildade yrkessångare, som innan Malmös premiärmatch mot GAIS på Gamla Ullevi sjöng upp i garaget i god tid före avspark.


Uppsjungning med hjälp av en minisynth för att hitta helt rätt tonläge, som den här gången dock tyvärr bara räckte till en poäng. Kanske skulle man siktat högre?

Bli inte förvånade om ni finner ståplatspubliken och sjungande sitt på Swedbank stadion uppdelade efter alter, tenorer, sopraner och resten som klappar takten inom en inte alltför lång framtid. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar