söndag 24 januari 2010

Mellan Kärleken och Lilla Helvetet

Dagen efter att en bitter Peter Wahlbeck fått lämna Let's Dance var vi ett gäng komiker som igår begav oss till Halmstad för att försöka muntra upp i alla fall några av stadens invånare. Vi som åkte från Malmö hade som vanligt en del svårigheter att hitta vägen, men när parkeringsljuset byttes till halvljus blev det i alla fall lite enklare att se den.

Av alla ställen, i Halmstad finns ju alltifrån Kärleken till Lilla Helvetet, var vårt mål The Fox and Anchor, ett namn som för ett tag förvandlade oss till spekulerande snillen, dock utan att någon lyckades formulera en tänkbar förklaring till hur en räv och ett ankare kunde ha någon som helst koppling. Personalen på plats var inte till mycket hjälp, men informerade oss om att stället bara kallas för Mårtenssons, vilket gav oss en ny nöt att knäcka.

Konferencier Joakim Thörn inledde kvällen på ett annorlunda och mycket kul sätt; genom att spela upp ett telefonsamtal han tidigare hade gjort till konkurrenten Harrys för att be en person där presentera honom upp på scen. Det tog tre olika anställda i luren innan någon fattade, men när han väl fick komma upp inleddes en kväll med högt LPM (laughs per minute) där alla gjorde bra ifrån sig.

Kvällen gav mig en insikt om att det är dags att gå vidare. I vilken riktning vet jag ännu inte riktigt. Förhoppningsvis mer åt Kärleken än Lilla Helvetet...

1 kommentar:

  1. Jag har skickat en award till dig!!!
    Gå in på min blogg så ser du vad det innebär...
    Ha en skön måndagskväll.
    Kram Pernilla.

    SvaraRadera