måndag 25 maj 2009

Matchkommentarer från Nya Gamla Ullevi

Det mest underhållande med kvällens match på nya Gamla Ullevi var tyvärr när kommentatorerna konstaterade att alla göteborgare på läktaren hette Glenn och en tjej vid bordet bredvid vårt samtidigt fascinerades över att alla göteborgare på planen hette Kia (precis som en av lagets sponsorer...).

Själv fascineras jag över göteborgarnas dåliga fantasi när det gäller att döpa inte bara sina manliga invånare, utan även sina arenor. Att döpa en ny arena till Gamla Ullevi, "för att inte förvirra någon" känns väldigt förvirrande.

Hela arenan känns på sätt och vis som ett skämt. När åskådarna hoppar gungar hyreshusen bredvid arenan tydligen så pass att man fått lösa det genom uppmaningen att ingen i publiken som heter Glenn får hoppa.

Något som absolut inte var ett skämt var skadan som tvingade MFFaren Labbe att tidigt lämna planen. Eftersom kommentatorerna hade fullt upp med att räkna antalet Glenn på läktarna och vi i början av andra halvlek inte hade fått någon info om vad det var för skada, såg vi ingen annan utväg än att fråga 118 100. Sju minuter senare fick vi svar, om än något osäkert och felstavat formulerat.

Frågan.

Svaret.
För övrigt noterades att även tränare Rolle nu klippt sig, så nu verkar hela laget va sommarstylade. Faktum är att Malmö inte har sett så bra ut i sina bortamatchkläder någon gång hittills i år. Detta kan dock ha berott på att det var första gången de hade sina rödvita dräkter på sig...
Det är ett medvetet val av mig att inte kommentera dagens resultat. Ni som trots allt vill veta resultatet kan fråga 118100. Eller någon vid namn Glenn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar