söndag 3 maj 2009

Väckt av Niklas 31

Tillbringade söndagseftermiddagen på mina föräldrars terrass och precis innan jag slumrade till i solen hann jag bevittna min fars frustration över att inte komma åt Svenska spels hemsida på deras minidator. Meddelandet "Websidan har blockerats av föräldrakontrollen" dök upp på skärmen och roade mig mycket, särskilt som morsan glömt lösenordet hon kopplat till denna kontroll. Typiskt föräldrar. Man kan säga att det blev småpanik på Gyavägen, så jag gjorde det bästa av situationen och somnade.

Frustrerad fader fast i föräldrakontrollen.

En stund senare väcktes jag plötsligt av Niklas 31. Följt av Ivar 27, Olof 69, Gustav 56 och Bertil 14. Pappa hade lyckats passera kontrollen och bytt den planerade pokern mot ett spontant spel nybörjarbingo med Stina, Kent och Jens på datorn som var på högsta volym. Så alla ni som undrat vem det är som spelar Bingo på nätet, nu vet ni! Tyvärr blev det Jens som tog hem spelet och därmed potten på 17kr. Men pappa tröstade sig snabbt med en trisslott och efter att ha vunnit 100kr så var harmonin återställd.

Harmoni i Höllviken igen.

2 kommentarer:

  1. HAHA!!! skönt att veta att släkten e sig lik. har fortfarande färska minnen av höga protester när man gick förbi tvn under Vinnare =)hälsa Gyavägen från swanen i norr

    SvaraRadera
  2. You bet! Får styra upp en reunion snart, kanske på Casinot? =) Tur i spel eller kärlek?

    SvaraRadera