lördag 16 maj 2009

Singeljogging - det senaste i Malmö

Är du singel och boende i Malmö?

Tillhör du dem som spanar för fullt?

Känner du ofta att du spanar förgäves och att andra vänder dig ryggen?


Eller har du en partner som du känner att du inte riktigt passar ihop med?

Drömmer du om att hitta ditt livs svan?

Eller kanske till och med om att skaffa familj?

...men det känns tufft att adoptera själv?

Eller vill du bara hitta någon att sova bredvid i sommar?

Har du redan gett upp dina drömmar och stuckit huvudet under ytan?Kanske efter att ha fått ta lite för mycket skit när du stått ensam?


Du kan göra något åt det innan det är för sent!

Nu startar sommarens heta Singeljogging, det ulitmata sättet att inte bara hitta sitt livs form utan kanske även sitt livs kärlek!

Välkommen till Pildammsparken alla söndagar hela sommaren så länge du är singel, klockan 17-19. Hanar springer medurs och honor moturs.

Obs! Joggarna på bilden har inget med singeljoggingen att göra... Än!

7 kommentarer:

  1. Gräsandshonan har nog inte adopterat. I det släktet är hanarna bara med på det roliga, och när ungarna är kläckta försvinner de. Man ser alltid ensamstående gräsandsmammor, ibland med tio små söta ungar. Då är svanarna bättre - trogna hela livet, så satsa på en svan råder mamma.

    SvaraRadera
  2. Svanar (Cygnini) är en släktgrupp av stora vattenlevande fåglar som tillhör underfamiljen Anserinae och familjen egentliga andfåglar. I världen finns det totalt sju arter av svan, varav tre förekommer i Sverige: knölsvan, sångsvan som häckfåglar, och mindre sångsvan som flyttfågel.

    Vuxna svanar ruggar en gång om året och detta sker på sommaren. Ungfåglar genomgår en partiell postjuvenil ruggning under hösten-vintern men behåller sitt juvenila utseende fram till nästa sommar då de genomgår en komplett ruggning.
    Du kanske skulle välja något annat än en svan?

    SvaraRadera
  3. Min Underbara Guru, Du e helt Fantastisk! Klart Man Ska va me på Singeljogging- De e Genialt! Då kan man hinna göra en full frontal physical examination innan Man ens behöver besvära sig att tala me dem. I Like :)

    SvaraRadera
  4. E detta ditt påhitt?
    Grymt!

    SvaraRadera
  5. Tack för tipset morsan!
    Tack för biologilektionen blomman!
    Tack för entusiasmen Thomaso!
    Och, Anna, japp min idé. Planerar att trycka upp planscher på fredag och starta upp en FBgrupp, därefter blir det testrunda på söndag! Sugen? =)

    SvaraRadera
  6. Hej. Vilken bra idé med singel-jogging, men jag bor för långt från Skåne. Finns det liknande saker i Uppland?

    SvaraRadera
  7. Tack! Har faktiskt ingen aning om det finns någon annanstans eller ej, men om inte är det bara att sätta upp ett anslag i någon lämplig löpslinga/park och se vem som dyker upp :)

    Lycka till!

    SvaraRadera