fredag 10 juli 2009

Första dan på nya jobbet!

Det var snarare ett vått än ett varmt mottagande som mötte MFF:s nye målvakt Johan Dahlin på träningen i morse. Å andra sidan är det få förunnat att ha ett fyrtiotal nyfikna åskådare som följer ens första dag på nya jobbet från läktarplats!

Dahlin får ett vått mottagande av laget.
Många förväntar sig att Dahlin ska hålla tätt i vått och torrt. En del tyckte dock att han gjorde ett något blekt första intryck, men bara till de fått förklarat för sig att Johan inte är släkt med den gamle MFF-hjälten Martin Dahlin. Min vän & fotograf J tyckte att Dahlin gjorde ett något osynligt första intryck, men bara till J fått förklarat för sig att han för dagen hade satt sig något olämpligt, nämligen bakom en stolpe.

En blek och osynlig Dahlin var egentligen inget av det.
Johan tog direkt inititativet och gick fram till Sudic & RÅP med ett respektingivande "hej, hej". Tyvärr missade han danske Ulrich som nog hade förväntat sig ett "davs" eller två.

"Hej, hej" men inget "davs".
Efter regn kom solsken, och namnleken som Gren drog igång. Han instruerade: "Jag heter Hans, men kallas för snuten". På läktaren kallas han dock för Robin (i Batman & Robin) men det smeknamnet tycks inte ha nått snuten än.
Gren inleder namnleken, dock inte med sitt rätta smeknamn.

På en annan del av planen syntes Sankan och Fedel illustrera vad som händer en spelare som väljer att inte vara kvar i Malmö FF; man får liggandes kasta gris.

Sankan och Fedel kastar gris.

Borg & CO undrar kanske om någon kommer köpa grisen i säcken?

Någon annan kanske funderar på att köpa grisen i säcken?

Enligt ett uttalande i dagens Sydsvenskan av TFF:s målvaktstränare är en av Dahlins få svagheter stämbandet. Detta hördes dock inte idag, då han hördes bra. Vi ser fram emot att höra och se mer av dig!

Välkommen till Malmö FF!

(Foto och chaufför: Johannes Lindgren)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar