tisdag 7 juli 2009

Talang spred trygghet på dagens träning

Många anser att det för tillfället är oroligt i MFF i och med den senaste tidens uteblivna resultat. Ett lugnande inslag på dagens tidiga träningspass var dock den talangfulle resurs som satts in för att sprida trygghet i och kring laget.

Han, som vill vara anonym under sin veckolånga prövotid, tilldelades en väst och fick vara med i det gula laget, där han inledningsvis höll sig något avvaktande. Fokus tycktes inte riktigt vara på bollen...
...men snart hittade han dock både bollen och en lagkamrat som han mycket avslappnat passade till.
Tidigt passade han även på att socialisera med staketrävarna som var ivriga att få veta allt om honom. Några autografer syntes han dock inte skriva.
Han imponerade stort med en simultankapacitet som sällan skådats på en fotbollsplan, när han visade upp flera tricks samtidigt som han pratade i telefon.

Samtalet övertog dock alltmer hans intresse och enligt rykten är han redan på väg bort från Malmö. Synd! För så trygg som jag kände mig på dagens träning var det länge sen jag känt mig. Och det trots att min vän och tyvärr icke-tyska kameraman J var närvarande, något som brukar innebära att jag får ett skott i huvudet.
(Foto: Johannes Lindgren)

4 kommentarer:

  1. Å Örebro!
    Gamla fina Örebro
    Kex och skor finns inte kvar
    Men fotbollen är underbar

    Å Örebro.......

    SvaraRadera
  2. Swanen har du en stalker efter dig i Mr Flower? Jag tycker att han nästan komenterar varenda inlägg som du gör... Det är ju synd att han inte verkar förstå vad riktig fotboll är...annars kanske han hade varit något att satsa på eller?

    SvaraRadera
  3. hihi.. han är inte ngt att satsa på =P

    SvaraRadera
  4. Jag förstår inte var Örebro kommer in i just den här bilden, även om det var vackra rader du formulerat om ditt lag, blomman!

    Vaktis & Sally; här satsas inget på ett par dagar till, det är så lång tid tysken har på sig...

    SvaraRadera