tisdag 28 juli 2009

Tips: Roligaste stället i Malmö

Igår kväll var nog det roligaste stället att befinna sig på i Malmö sportbaren Boomers, där jag tillsammans med ett gäng likasinnade himmelsblå fans beskådade MFFs efterlängtade vinst över Halmstad. Ikväll finns det anledning att tro att jag får en minst lika kul kväll på Kallis där Peter Wahlbeck & Ann Westin underhåller på MACK. Helgen tillbringades på diverse blandade ställen som alla var roliga på sitt sätt, men ett ställe utmärkte sig. Oberoende av vinst eller förlust, komikers närvaro eller ej, om ens civilståndsstatus var singel eller ej samt om ens promillestatus var nykter eller berusad, var just det stället nämligen garanterat underhållande.

Vi befann oss på utestället Prins Bernhard, mer känt som båten, för första gången och det finns anledning att tro att det var fler som var nya där. I alla fall var de flesta inte tillräckligt hemma för att ha registrerat att det översta trappsteget, när man var på väg högst upp för att komma till utebaren, var lite högre än övriga trappsteg. Bara lite, men ändå tillräckligt för att de flesta skulle snubbla till lite lagom, som i ett avsnitt från Dolda kameran. Dock utan risk för att någon skulle skada sig, mer än vissa vars image tycktes ta skada då den första reflexen hos dem var att snurra 360grader och se om någon såg det.

Skadeglädjen är kanske den sanna glädjen? I alla fall om man är lättroad och själv snubblade till ett par gånger på det där trappsteget under kvällen. Stället rekommenderas varmt till alla som vill ha en garanterat kul kväll oavsett rådande förutsättningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar