torsdag 16 april 2009

Dagens fundering: Vad har spelarna egentligen i huvet?

Bevittnade tyvärr inte dagens vinst mot gnaget live men konstaterade i goda vänners lag på blivande bortamatchstammishaket Boomers i Malmö att det faktiskt fanns fördelar med att se matchen på TV. Fördelar såsom bakdelar, som frekvent zoomades in av en antingen kvinnlig kameraman eller en manlig som mutats av tex gaytidningen QX?

Ett hett samtalsämne under kvällen oss kvinnliga supportrar emellan var vad spelarna egentligen har i huvet? Eller rättare sagt i håret. Vi blev nämligen både imponerade och avundsjuka över upptäckten att spelarnas stylade frisyrer håller perfekt under hela matchen, trots svettiga nickar, gruppkramar i hög samt en och annan kullerbytta. Spekulationerna satte genast igång; har MFF i år utöver den nye fystränaren samt psykologen även tillsatt en stylist som en del av en medveten strategi för att få spelarna att se så bra ut som möjligt i 90min? Enligt en säker källa i säkerhetskontrollen på Sturup hade spelarna själva i alla fall inga otillåtet stora mängder hårvårdsprodukter i sina handbagage idag. Däremot syntes Rolle checka in några stora plåtlådor med okänt innehåll...
I vilket fall som helst så är det trevligt när både spelet och spelarna såg så bra ut som idag, i alla fall för oss som såg matchen på tv.

Avslutningsvis och med inspiration från mitt jobb inviger jag härmed ett nytt inslag i min blogg som lär återkomma vid behov: en alldeles egen variant av dagens kanon och kalkon, idag på temat hår.
Dagens pudding: En tuff kamp mellan de alltid lika välstylade herrarna Sankan och Harbuzi, men då Sankan idag av någon anledning mest visades bakifrån i bild och Harbuzis hår tycktes utsättas för något hårdare påfrestningar under kvällens drabbning tar den senare hem priset med en hårsmån.
Dagens sylta: Jimmy Durmaz. Vi jublade också när han blev inbytt men bara till vi såg hans annars alltid så härliga hårsvall i bild. Det var sig inte riktigt likt i kvällens konstiga konstellation och vi ser fram emot en comeback av lösa lockar på söndag.
Dagens uppstickande isterband: Agon Mehmeti som med sitt naturliga pojkrufs utan några produkter i, helt lurade AIKs försvar och enkelt gjorde det avgörande målet.


En vanligt förekommande bild under dagens sändning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar